Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

Du ser arkivet för följande månad: 2009-12.

2005 Chevrolet Corvette C6 TV Commercial

Fortsätt läsa…

Kommentera

1997 Chevrolet Corvette C5 TV Commercial

Fortsätt läsa…

Kommentera

1984 Chevrolet Corvette C4 TV Commercial

Fortsätt läsa…

Kommentera

Corvette Mako Shark TV Commercial

Fortsätt läsa…

Kommentera

1963 Chevrolet Corvette C2 TV Commercial

Fortsätt läsa…

1 kommentar

1953 Chevrolet Corvette C1 TV Commercial

Kommentera

2009-12-12 Julbord, Svartviks herrgård

 

34 hungriga och förväntansfulla medlemmar samlades utanför herrgården. Det var även några hungriga långväga medlemmar, som såg fram mot julbordet. Charlie Östlund, Mats Gustafsson och Bo Nordgren hade med respektiva, åkt från Bollnäs för att avnjuta detta julbord.

När vi kom in, visade det sig att personalen hade placerat oss väldigt strategiskt. Vi hade placerats i rummet närmast det uppdukade julbordet. Efter att vi beställt vad vi ville dricka, var det bara att ta för sig av alla läckerheter. Det blev åtskilliga vändor för att fylla på tallrikarna.

Efter ett par timmars ätande var alla överens om att detta var ett utsökt julbord. Samtliga sade att de hade ätit alldeles för mycket. Hade inte kunnat motstå alla läckerheter.

Vill framföra ett stort tack till Viola och Gunnar Sjöblom samt övrig personal för en hellyckad kväll med mycket god mat och mycket trevligt bemötande. Inte blev det sämre av att vi fick reduserat pris.

Eftersom Bollnäsgänget bodde på Scandic City, hängde vi som fick vara ute en stund längre, med dem dit. Vi samlades på puben för att fukta struparna och sitta och umgås. Så småningom var det dags för uppbrott. De tappraste höll ut till 01-tiden hörde jag. Då sov jag.

Som jag upplevde det tyckte alla att det var ett perfekt julbord och en mycket lyckad kväll.

Fortsätt läsa…

Kommentera

Välkommen till nya hemsidan

Detta är Y-vettes nya hemsida.

Lämna gärna synpunkter nedan. ( klicka på kommentarer här nedanför )

Om det är första gången ni skriver något på sidan så kommer texten inte att visas direkt. Inlägget måste först godkännas av administratören. Har ni redan ett godkänt inlägg så visas texten direkt.

20 kommentarer

1968 Coupe, Tony Åberg

Besiktad för gatan åker mest race klass SST Super street.Break out 10,9,alltså får ej köra fortare….

Bilen kapabel för höga 9:or/210 km på 400m

Maskin 540 BB byggd på 502 Cheva/350 automatlåda omvända väx.lägen mm./Bakvagn:Tom´s axles CA USA.Byggd på chevas 12 bult prylar.

Kommentera

2005 Cab, Magnus Göstasson

Efter att ha haft min C4 i 8 år, kändes det som det var dags och provat på något nytt. Skicket på C4:an var en “keeper” men det är som någon sa, man kan inte gifta sig med prylarna. Efter att jag sålt C4:an började jag leta. Men vad jag ville ha var en Europa såld C6, blå metallic, Automat, Cab. Hur svårt kan det vara att hitta en sådan? Det visade sig vara svårare än vad jag kunnat tro. Till sist satte jag in en annons på köpes. Efter Några dagar ringde en kille från Bollnäs som sa att jag har bilen du letar efter, vilket lät för bra för att vara sant. Bilen är en 2005 som är uttagen 2006 med all utrustning som fanns att beställa då. Samma kväll åkte jag och Sillerström ner och tittade på bilen och då var man fast även fasten jag försökte stå emot, det var precis bilen jag letat efter. Fyra dagar senare blev det en resa till till bollnäs för att hämta bilen.

C6 2005
2005 Cab

1 kommentar