Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

Du ser arkivet för följande månad: 2013-08.

2013-08-25 Bilder från SM backtävlingen på södra berget

Hej igen. Var och hjälpte till på SM backtävlingen på Södra Berget i Sundsvall nu i helgen, där tävlades också i drifting. Numera finns två “Fast-Freddy” i Sverige. Den mindre kände heter Sjödin i efternamn och han kör INTE rakt fram men “burnar” betydligt längre än Stockholms “pickisen”. Gamla SMK-killar, såna som kan sladda omkring i skogen, sa helt spontant: “Otroligt hur grabbarna kan hantera sina bilar, på torr asfalt, verkligen imponerande”. Ni som inte sett drifting i verkligheten, och är bilintresserade, ni har missat nått. Hoppas vi syns till helgen på Sundsvalls Raceway. Se filmen genom att klicka här.   / Mats S  

Kommentera

2013-07-27 Bilder från Motorveckan

Några Y-vette medlemmar besökte Motorveckan i Lycksele och har skickat in lite bilder därifrån, här kan ni se några av dem. Fotografen är envis och vill helst fota lite annorlunda gamla och slitna fordon (så länge inga andra skickar in bilder lär han nog fortsätta) fina kärror har alla sett.
Ja med 30,000 besökare lär det finnas en och annan finbil. Vice ordförande ses skymta förbi i en… ja inte är det en Corvette i alla fall.

Kommentera

2013-08-14 bilder från Mittsverigebanan

Här kommer lite bilder från klubbens besök på Mittsverigebanan, kvällen började med hamburgare hos Brogrillen i Skönsberg. Under tiden vi åt kom en rejäl regnskur som kunde fått vilken Corvette ägare som helst att vända hemåt. Men innan det var dags att åka mot Härnösand så var vädret riktigt bra. En del tyckte att hastigheten var i lägsta laget, risk för att motorn skulle sota igen. Men det togs igen det på hemvägen.

Kommentera

2013-07-05 Bilder från Power big meet

Här kommer bilerna från Y-vettes resa till Power big meet, som synes så verkar det behövas större bilar eftersom alla inte får plats på insidan. Vår fotograf Sillerström har en viss förkärlek till mer udda bilarna, några kan ni se nedan. Möjlighet till långdistans priset för Sundsvallsborna verkar svåruppnåeligt eftersom en Corvette från Ryssland letat sig till Västerås.

1 kommentar