Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2005-08-24 Onsdagsutflykt till Galtström

Vi var 8 Corvetter och en Passat (Björn Sebring) som hade samlats i hamnen. Sebring erbjöds att åka med i någon av Corvetterna. Han avböjde vänligt men bestämt. Han skulle nämligen föreviga utflykten med sin videokamera.

18.30 startade vi färden mot Galtström. Vi hade inte hunnit långt innan Sebring stod och filmade oss. Sedan var det bara att hålla åt sidan, när han kom bakifrån för att hinna till ny position för att filma.

Målet för vår resa var Restaurangen vid Galtströms bruk. Sedan vi ställt upp Corvetterna, var det dags att sätta sig till dukat bord. Svårigheter dök upp när vi fick menyn. Det fanns alldeles för många godsaker att välja på. Alla lyckades dock hitta något som passade.

Måltiden förflöt i gemytets tecken. Med god mat och småprat med Corvettevänner kan det väl inte bli annat är gemytligt.

Framåt kvällen, när mörkret fallit, var det dags att bege sig hemåt. Alla var överens om att denna utflykt varit mycket trevlig. Detta utflyktsmål är något att ha i åtanke inför kommande utflykter.

Ett stort tack till personalen på Restaurangen i Galtström för en lyckad kväll med god mat.

Publicerad 2009-11-23 klockan 15:33 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera