Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2006-06-10 Street Meet på Ranchen

Lördag 10/6 var det dags för Street Meet på Ranchen. Tror inte att jag sett så många bilar på denna träff tidigare. Hela fältet var fyllt av allehanda fordon. Vi var c:a 30 Corvetter uppställda. Det område vi fått tilldelat räckte inte till, utan vi fick “utöka” området. Sin vana trogen blev Jonas 2:a i korvätartävlingen. I år dock knappt slagen på mållinjen. Även kvällens cruising blev en succé. Hela Universitetsallén var fylld av bilar. Många Corvetter syntes även under cruisingen. Dessutom hade Y-vette Corvette Club tagit på sig vissa arbetsuppgifter under cruisingen. En mycket lyckad dag.
med fingrarna på tangentbordet
Björn Nordkvist

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:23 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera