Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2006-07-05 Onsdagsbus på motorbanan

Onsdag den 5 Juli var det onsdagsbus på motorbanan. Vi var 13 Corvetter som ställde upp på detta evenemang. Vi fick köra några varv på banan för att prova på den och samtidigt visa upp bilarna för publiken. Tyvärr hade vi en funktionärsbil som körde före och bestämde farten. Bilarna ställdes sedan upp för allmän beskådan och frågor från intresserade. Fick även presentera klubben vid en intervju. Tyvärr var publiktillströmningen mycket sämre än fjolårets onsdagsträff. Hörde att det varit mycket mindre publik på de tidigare träffarna i år än det var under fjolåret. Mycket beroende på det väder som varit.

PICT0002

PICT0001

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:26 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera