Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2006-07-15 UG-dagen i Härnösand

Lördag den 15 Juli var vi 9 bilar som i kortege rullade in på detta evenemang. När de “morgontrötta” så smångingom kom, blev vi 13 bilar som stod uppställda på området. UG-dagen var ett mycket trevligt arrangemang, som behandlade det mesta i fordonsväg. Förutom våra Corvetter stod även andra entisuastfordon uppställda, både amerikanske och europeiska. Även mycket i tillbehörsväg och styling fanns att se. För de yngsta fanns en bilbana och bilkörning i simulator. Höjdpunkter var nog ändå när vår “snabbis” Håkan Fällström startade upp sin Top Fuel Dragster, som stod uppställd. De som stod närmast backade en bra bit när han började öka varven. På slutet blev det prisutdelning. Priset för snyggaste Corvetten gick till Anna-Lena Vidmark, Nordingrå. Hon vann även People Choice. Dessa två segerbucklor vann hon med en av familjens två mycket fina 68:or. Ett stort tack till arrangörerna för en mycket trevlig dag.
Björn Nordkvist
Ordförande

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:33 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera