Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2006-08-02 Onsdagsutflykt till Solebo

Onsdag 2/8 var det dags för en onsdagsutflykt. Vi var 8 Corvetter som samlades vid Mc Donalds i Härnösand. Dessutom kom Lennart och Mia Elmblad i sin stora svarta Cadillac. Janne Thunborg kom i en Nissan. Han urskuldade sig med att de bor i sommarstugan och att Corvetterna står i stan.
Olle Nordlander tog täten med sin 60:a mot kvällens utflyktsmål. I behagligt tempo åkte vi E4 norrut för att efter Oringen svänga in på en smal och krokig fin asfaltväg. Efter en stunds åkande kom vi fram till kvällens huvudmål, Solebo. Detta är en kurs & konferensanläggning som ligger vid Ångermanälvens strand c:a 1 mil norr Härnösand. De har en hel del olika aktiviteter. Gå in på deras hemsida www.solebo.com för mer information.
De hade dukat upp ett långbord åt oss ute i trädgården. Vi serverades kaffe och mycket goda smörgåsar. Fikat förflöt under småprat om allt möjligt. Bland annat berättade Lennart Elmblad om hur uppgrävningen av ett igenvuxet jordgubbsland efter diverse turer slutade som en damm med vattenfall och fiskar. Kanske något att delge andra som en varning för trädgårdsarbete på hemsidan.
Efter en perfekt, vindstilla kväll med behaglig temperatur var de så dags att så småningom tänka på hemfärden. Olle Nordlander tog åter täten och via andra vägar kunde vi skiljas åt i Härnösand. Var hemma strax före 23.
Ett stort tack till personalen på Solebo för det goda fikat och ett trevligt bemötande.
Björn Nordkvist/Ordförande

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:36 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera