Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2007-02-16 Klubbmästerskap i bowling

Fredag 2007-02-16

13 st. segervissa medlemmar samlades på Enjoy i Birsta för att göra upp om klubbmästerskapstiteln. Alla såg mer eller mindre sammanbitna ut. Av förhandssnacket framgick att några hade legat på träningsläger. Någon hade tydligen förlagt träningen till värmen i Thailand. Själv hade jag legat (i sängen) och kört stenhård mental träning.

Temperaturen på deltagarna steg drastiskt när tävlingen började. Kunde nästan ana hur hornen kom fram på några. Ibland hördes kraftiga glädjetjut när någon lyckats slå en Strike. Ofta hördes även muttrande och svordomar när klotet på eget bevåg tog vägen ned i rännan.

Efter en timmes hårt spel skulle så resultatet räknas fram. Det gällde att få så hög snittpoäng som möjligt på två serier. Medan personalen räknade resultaten, gick vi och satte oss en trappa upp. Där stod en härlig tacosbuffé framdukad för oss. Den avnjöts under allmänt småprat och analys av speltaktik under gemytliga former.

Så steg temperaturen igen. Resultaten hade kommit. Pokaler överräcktes till de tre bästa av Mia.

Resultat: 1:a Lennart Elmblad 144
2:a Per-Olof Rutfors 128
3:a Rolf Andersson 118

Enjoy hade dessutom skänkt några rabattkuponger till tävlingen. De tre fick varsin. Segraren kanske då inte behöver bekosta ett dyrt träningsläger i Thailand. Betydligt närmare och billigare att åka till Enjoy. Även de två med de lägsta resultaten fick var sin. De blir säkert svåra att tas med nästa år.

Efter en trevlig kväll skiljdes vi så småningom. Alla var dock överens om att det varit en mycket trevlig kväll. Hoppas att fler har möjlighet att ställa upp nästa år.

Med fingret på tangentbordet och avtryckaren
Björn Nordkvist

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:47 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera