Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2007-08-08 Onsdagsutflykt till Björkuddens Hotell

Onsdag den 8/8 gick utflykten till Björkuddens Hotell. Det är beläget mycket idylliskt på en udde vid Ångermanälven några 100-talet meter uppströms Högakustenbron. Strax efter 19.00 var vi 16 corvetter som blev anvisade plats på gräsmattan framför hotellet. Stod i en halvcirkel vid älvkanten. Som vanligt skulle alla hälsa på både bekanta och obekanta ansikten. Sedan följde det sedvanliga småpratet. Så småningom blev vi bjudna till bords ute på altanen framför hotellet. Där serverades underbart goda smörgåsar med rökt lax. Till detta fick vi kaffe eller te.

Vi blev sittande en bra stund och njöt av det goda fikat i den varma och sköna Augustikvällen. Alla hade dessutom mycket att prata om. Tyvärr blev vi tvungna att tänka på hemfärden. En hel del av oss åkte den väg som går efter älvkanten upp till Sandöbron. Denna väg blev för några år sedan utsedd till Sveriges vackraste väg. Vi åkte i makligt tempo när det plötsligt vrålade till en bit längre fram i karavanen. Dessutom bildades ett stort vitt moln över vägen. Det visade sig att det var Jonas B. som provade om alla hans extra hästar var alerta. Tydligen var de det. Alla medverkande tyckte att det var en mycket lyckad kväll. Avslutningsvis vill jag tacka hotellets ägarinna Eva och hennes personal för det mycket goda fikat och för ett mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera ett besök på Björkudden.
Med handen på tangentbordet
Björn N.

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:50 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera