Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2008-02-22 Klubbmästerskap i bowling

Klubbmästerskapet i Bowling är avgjort. 15 sammanbitna och segervissa medlemmar samlades på Enjoy i Birsta för att göra upp om titeln. Efter lite prat om hur träningen lagts upp och vilken taktik som skulle användas, körde tävlingen igång. Under tävlingen var det ganska lätt att avläsa hur det gick för motståndarna. Ofta hördes stönande och pustande. Då visste man att käglorna inte ramlat som de velat. Stönandena avbröts emellanåt av långa ilskna fraser (som jag av anständighet inte törs skriva här). Då hade rännorna anfallit klotet från sidorna.

Ibland fick man se något som påminde om en indiansk krigsdans med höga glädjetjut. Då hade någon lyckats slå en strike. Efter en hård tävlingsomgång förflyttade vi oss till dukade bord. Där serverades vi en härlig tacobuffé. Efter att alla ätit sig proppmätta förrättades prisutdelning. Segrare blev den som hade bästa snittet på de två första serierna.

Resultat: 1:a Björn Sebring 109
2:a Mia Elmblad 108
3:a Lennart Elmblad 105

Så småningom var vi tyvärr tvungna att bryta upp. Alla var överens om att vi hade haft en mycket trevlig kväll.

Klubben stod för alla kvällens kostnader.

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:54 i Utflykter och aktiviteter av Björn Nordkvist