Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2008-06-07 Street Meet och Cruising

Årets Street Meet hade flyttats till Selånger IP.
Några “morgonpigga” Corvetter samlades på Shell i Nacksta. Sedan åkte vi i samlad tropp till Selånger IP. Där ställde vi upp oss på platser förbokade för Y-vette. Under dagen strömmade det till Corvetter undan för undan. Allt som allt kom det ett 30-tal Corvetter. Antar att vi som vanligt var största märkesklubb. Till alla som åkte i en Corvette delade klubben ut kupong för hamburgare + dricka, som klubben bjöd på. Tyvärr kunde inte Jonas Bylund ställa upp i korvätartävlingen. Tur var kanske det. Nytt rekord med 27 st. Bullens varmkorvar åt segraren upp.


Som vanligt var det strålande väder under Street Meet. Selånger IP:s plan fylldes till bristningsgränsen av allehanda olika fordon. Det fanns mycket att titta på.
Kvällens cruising startade med bilkortege från Selånger IP kl. 19.00. Polisen ledde kortegen in på cruisingslingan. Som vanligt hölls cruisingen mellan rondellerna på Universitetsallen. Slingan fylldes snabbt av bilar av allehanda slag. Förutom stopp vid några tillfällen flöt cruisingen väldigt bra.
Som vanligt hade Y-vette ansvaret att se till att trafiken flöt på mittendelen av slingan. Skulle dessutom se till att de åkande skötte sig i bilarna. Fick några gånger säga till sådana som satt på cabställningen. Mats Sillerström och Björn Sebring hjälpte dessutom till med grillning av hamburgare. De lär visst vara några riktiga “hejare” vid det här laget.
Framåt 01 – 01.30-tiden började cruisingen att tunna ut. Som vanligt var det Björn d.ä. och Björn d.y. som var sist att lämna Y-vettes postställe.

Publicerad 2009-11-23 klockan 16:59 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera