Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2008-08-07 Brännbolls turnering Y-Vette mot Slingshot rodders

Vi samlades i kåtan på södra berget och dukade upp en hamburger buffé, samt kokade kaffe på öppen eld. När Klockan närmade sig 18:00 verkade det nästan som om våra motståndare Slingshot rodders skulle utebli. Men bäst som det var hördes ett välbekant muller och det var inte åska, utan åtta bilar från Slingshot rodders.

Image10

Y-Vette började matchen som ute laget och det verkade som om de flesta i Y-vette var ringrostiga när det gällde lyror och långa kast så många bollar tappades, kändes som om matchen redan var avgjord till Rodders fördel.

Image11

Men när det blev Y-vettes tur att slå, då visade det sig att vi hade oanade talanger som Ingvar Andersson och Christer Sjödin som gav allt och verkligen slog långa bollar. Så hårt att ambulansen var tvungen att komma och titta till en spelare.

Image12

Som tur var kom Christer tillbaka senare och han med att smaka en Mac Mats & Co innan vi stängde för kvällen.

Image13

Matchen slutade 62-56 och vi tackar gästande laget Slingshot rodders för en trevlig match.

Y-vettes medlemmar var tydligen oroliga för att Corvetter inte tål regn (men jag lovar de är tillverkade för att användas) så de kom åkandes i diverse olika åkdon.

Image14

Vid tangentbordet

Magnus

Publicerad 2009-11-23 klockan 17:03 i Utflykter och aktiviteter av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera