Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2005 Cab, Magnus Göstasson

Efter att ha haft min C4 i 8 år, kändes det som det var dags och provat på något nytt. Skicket på C4:an var en “keeper” men det är som någon sa, man kan inte gifta sig med prylarna. Efter att jag sålt C4:an började jag leta. Men vad jag ville ha var en Europa såld C6, blå metallic, Automat, Cab. Hur svårt kan det vara att hitta en sådan? Det visade sig vara svårare än vad jag kunnat tro. Till sist satte jag in en annons på köpes. Efter Några dagar ringde en kille från Bollnäs som sa att jag har bilen du letar efter, vilket lät för bra för att vara sant. Bilen är en 2005 som är uttagen 2006 med all utrustning som fanns att beställa då. Samma kväll åkte jag och Sillerström ner och tittade på bilen och då var man fast även fasten jag försökte stå emot, det var precis bilen jag letat efter. Fyra dagar senare blev det en resa till till bollnäs för att hämta bilen.

C6 2005
2005 Cab

Publicerad 2009-12-13 klockan 01:21 i Våra bilar av Magnus Göstasson

En kommentar

  1. Snygg färg!


Kommentera