Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2009-12-12 Julbord, Svartviks herrgård

 

34 hungriga och förväntansfulla medlemmar samlades utanför herrgården. Det var även några hungriga långväga medlemmar, som såg fram mot julbordet. Charlie Östlund, Mats Gustafsson och Bo Nordgren hade med respektiva, åkt från Bollnäs för att avnjuta detta julbord.

När vi kom in, visade det sig att personalen hade placerat oss väldigt strategiskt. Vi hade placerats i rummet närmast det uppdukade julbordet. Efter att vi beställt vad vi ville dricka, var det bara att ta för sig av alla läckerheter. Det blev åtskilliga vändor för att fylla på tallrikarna.

Efter ett par timmars ätande var alla överens om att detta var ett utsökt julbord. Samtliga sade att de hade ätit alldeles för mycket. Hade inte kunnat motstå alla läckerheter.

Vill framföra ett stort tack till Viola och Gunnar Sjöblom samt övrig personal för en hellyckad kväll med mycket god mat och mycket trevligt bemötande. Inte blev det sämre av att vi fick reduserat pris.

Eftersom Bollnäsgänget bodde på Scandic City, hängde vi som fick vara ute en stund längre, med dem dit. Vi samlades på puben för att fukta struparna och sitta och umgås. Så småningom var det dags för uppbrott. De tappraste höll ut till 01-tiden hörde jag. Då sov jag.

Som jag upplevde det tyckte alla att det var ett perfekt julbord och en mycket lyckad kväll.

Publicerad 2009-12-13 klockan 20:16 i Utflykter och aktiviteter av Björn Nordkvist

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera