Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2010-09-03 10 års jubileét

Vill passa på att tack alla medlemmar som deltog i Y-vettes 10 års jubileum samt jubileums kommitté som planerade det hela. Intressanta platser att besöka, vem hade en aning om stället med namnet Kall. Ännu mindra att Collin McRae testade bilarna här innan säsongerna drog igång när det begav sig. Synd bara att det stod fyra Porschar i garaget, kunde hellre ha varit fyra ZR1:or. Spontan cruisingen i Åre skulle man haft på film, fick säkert en del lokalbor att vrida på huvudet. Vet inte hur det slutade med Sillerströms Lasse Stefanz band om det ligger på rak sträckan i Hammarstrand. Just nu packar jag för nästa Corvette event, Mid America Motorworks fun fest med 15000 Corvetter och 45000 besökare, vem vet vi kan kanske i framtiden kan ordna en gemensam resa i Y-vettes regi. så länge “save the wave”.

Publicerad 2010-09-08 klockan 23:05 i Utflykter och aktiviteter av Magnus Göstasson

2 kommentarer

  1. Lars Åhman 2010-09-10

    En fantastisk helg som gör att hösten inte känns så grå och tråkig. En stort beröm till ledningen som såg till att allt fungerade klockrent. Tack för allt tips som jag fick så jag vet vad jag skall göra i vinter.Hoppas nu att vintern går fort så att vi kan träffas igen och ha trevigt.

  2. Björn Nordkvist 2010-09-12

    Skulle vara trevligt med ett reportage med bilder från start till mål av träffen. Då kan de som inte var med se hur trevligt vi hade.


Kommentera