Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2010-12-04 Julbord, Svartviks herrgård

Så har det traditions enliga julbordet avhandlats,  tjugosju medlemmar kom. Även i år blev det Svartviks herrgård som fick förtroendet. Någon sa att det var tionde gången som klubben hade sitt julbord här. Mellan varven av mat så visade Hans Wennberg Y-Vettes senaste kollektion av kläder som några passade på att beställa.

Efter middagen överraskade Hans med ett lotteri där diverse priser lottades ut, vilket var ett uppskattat inslag.

Själv hade jag nästan trott att Christer Sjödin skulle komma åkande i sin nya C6:a kvällen till ära, för några år sedan åkte han C5:a till klubbens julbord. Men det blir nog inte förrän till våren han dyker upp i sin nya Vette.

     

Publicerad 2011-01-01 klockan 13:04 i Utflykter och aktiviteter av Magnus Göstasson

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera