Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2011-04-16 Sundsvall Custom & Hot Rod Show

Så var årets Sundsvall Custom & Hot Rod show över. Tanken var att i montern skulle en Corvette från varje generation finnas representerad, det gick bra med C3,C4,C5, och C6. Men på Fredag eftermiddagen hade vi inte lyckats få fram de två generationerna som saknades, så i panik för att vi inte skulle ha en halv tom monter så fick det bli två C6. Det verkar ju inte som om det blev så tokigt ändå, eftersom vi vann priset för bästa monter andra året i rad. Nästa gång kanske vi lyckats få tag på alla generationer. Passar på att tack er som ställt upp att bevaka montern samt lånat ut era bilar.

Publicerad 2011-04-21 klockan 20:09 i Utflykter och aktiviteter av Magnus Göstasson

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera