Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2012-07-06 Power big meet

Vi samlades fredag morgon 9:30 utanför OKQ8, det kom nio bilar för gemensam avfärd till Västerås Power big meet. Vi gjorde två stopp på vägen ner varav det ena var för lunch på Tönnebro, vid ankomsten i Västerås parkerade vi våra bilar i ett parkeringsgarage där de stod skyddade över natten.

Efter gemensam middag på hotellet var det bara att knata ut på gatan utanför, där finbils cruisingen passerade. Senare på kvällen åkte några ut på cruising med egen bil medan ett annat gäng promenerade till hamnen och tittade på både drive-in bröllop och massor av bilar i varierande skick och modeller.

Lördag morgon efter frukosten delade vi upp oss, en del av tjejerna valde att ha en shopping dag i Västerås och vad jag förstod så tyckte de att de haft minst lika roligt som vi som tittat på bilar.

Tjejer är bra konstiga!? 😉

Vi andra beställde en stor taxi som tog oss ut till fältet för Power big meet, en del åkte med egen bil. Men det var kö in till området så det var bekvämt med taxi.

Här fanns massor av försäljningsstånd och bilar utställda. Vädret visade sig från sin bästa sida. Vi hälsade på hos Corvette Aros of Sweden, Västerås klubben, som hade sina bilar utställda där. Bland utställarna fanns Futurliner #8 också att beskåda. När vi var nöjda och tyckte att vi sett allt promenerade vi tillbaka till hotellet för gemensam middag. Efter att den var avklarad tog vi med våra campingstolar och satte oss efter cruising gatan.

Vid promenadstråket satt en äkta Amerikan och spelade blues. Det var en riktig folkfest där folk av alla åldrar sågs ute med picknick korgar. Sundsvalls gatufest kändes bara liten i jämförelse. Synd att Sundsvalls kommun inte har samma positiva inställning till bilhobbyn! Denna händelse generar många extra miljoner till Västerås med omnejd.

Vi ska absolut göra om detta event även nästa år och då hoppas vi att fler vill och kan följa med. Klubben bokar ett gäng rum så fort hotellen öppnar kalendern för år 2013.

Mer bilder kan ni se här: http://www.pixbox.se/alb_show_id1245469_page0.html

 

Publicerad 2012-07-08 klockan 21:51 i Utflykter och aktiviteter av Magnus Göstasson

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera