Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2012-11-17 Funktionärs fest Street meet

Lördagen 17/11 hade Streetrulers funktionärsfest för de bilklubbar där medlemmar ställt upp med funktionärer under streetmeet. Här serverades god mat och dryck, med underhållning av ett liveband. Mycket trevligt och vi tackar Street rulers för en trevlig kväll, fint sätt att visa uppskattning för de som ställer upp och hjälper till under sommarens cruising.

Publicerad 2012-11-24 klockan 17:20 i Utflykter och aktiviteter av Magnus Göstasson

En kommentar

  1. Mats Sillerström 2012-12-03

    Med tanke på maten (gott), drickat (generöst) och sällskapet (trevliga snubbar) så kommer nog min kropp att “bidra” igen nästa sommar, både på Ranchen, crusingen och vid Höstrallyt, så dä så / Mats S


Kommentera