Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2013-08-25 Bilder från SM backtävlingen på södra berget

Hej igen. Var och hjälpte till på SM backtävlingen på Södra Berget i Sundsvall nu i helgen, där tävlades också i drifting. Numera finns två “Fast-Freddy” i Sverige. Den mindre kände heter Sjödin i efternamn och han kör INTE rakt fram men “burnar” betydligt längre än Stockholms “pickisen”. Gamla SMK-killar, såna som kan sladda omkring i skogen, sa helt spontant: “Otroligt hur grabbarna kan hantera sina bilar, på torr asfalt, verkligen imponerande”. Ni som inte sett drifting i verkligheten, och är bilintresserade, ni har missat nått. Hoppas vi syns till helgen på Sundsvalls Raceway. Se filmen genom att klicka här.   / Mats S  

Publicerad 2013-08-25 klockan 20:00 i Övrigt av Magnus Göstasson

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera