Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2014-06-28,29 Bollnästräffen

En kort redogörelse från träffen av nr. 1, Björn Nordkvist.

En träff för Corvette, Jaguar, Ferrari, Mercedes och Miata MX-5.

Vid avresan från Sundsvall vid 7-tiden sken solen från en blå himmel. I höjd med Hudiksvall började det duggregna. Sedan småregnade det till och från hela dagen.

Efter sedvanlig samling bar det iväg i kortege genom Bollnäs centrum. Totalt var det c:a 60 bilar som samlats, varav 5 bilar från Y-vette. Resan gick sedan till Trönö kyrka. Där fick vi en mycket intressant redogörelse om branden och återuppbyggnaden av kyrkan.

Nu började alla bli hungriga. Kylarna riktades mot Restaurang Kungsholmen. Ägs bl.a. av Billan Westin (f.d. skidåkerskan). Där bjöds vi på en utsökt lunch med bl.a. wokad fläskfilé med tillbehör.

Kungsholmen

Mätta och belåtna bar det via kringelkrokvägar tillbaka till Scandic hotell och uppställning ned mot sjön.

Under kvällen blev det sedvanlig lotteridragning med massor av fina vinster. Finaste bil av respektive märka röstades fram. Kenneth Lundgren från Y-vette vann priset för  finaste Corvette med sin fina 72:a.

Stolt Vinnare

Stolt Vinnare

Efter en mycket god och väl tilltagen supé blev vi underhållna av två fartfyllda tjejer som var fantastiska att sjunga. De lyckades med konststycket att få med sig publiken.

Söndagen bjöd på regn med små avbrott. Vi åkte till Träslottet i Arbrå för avskedsfika. Där kunde den som ville handla div. nyttigheter. Sedan var det dags att ta avsked efter en mycket trevlig helg. Var och en åkte hem till sitt.

Ett stort tack till Charlie och gänget för en trevlig helg. Ser redan fram mot nästa år.

 

Publicerad 2014-08-02 klockan 16:56 i Utflykter och aktiviteter av Björn Nordkvist

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera