Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

Sandslån på lördag 9e augusti

Hej Jag och en kompis tänker åka upp till Sandslån på Lördag. Vi tänker starta vid 11:00 och är det någon som är sugen att följa med så träffas vi vid Highway Hotel, norra utfarten i Härnösand. Det skulle var kul om vi blev flera. Här kommer en länk till vad som händer där uppe i Sandslån. Är någon intresserad så finns jag på 0732752506 http://www.riverside-cruisers.se/

Mvh Tomas Libell

riverside_2014

Publicerad 2014-08-07 klockan 20:38 i Övrigt av Jonas Bylund

En kommentar

  1. Björn Nordkvist 2014-08-08

    Hej alla ressugna.
    Om inte vädergudarna trilskas alltför mycket, tänker jag åka till Sandslån. Om det är fler från Sundsvall/Timrå kan vi väl samlas på långtidsparkeringen i norra delen av Sörberge. Jag räknar med att åka därifrån vid 9.15-tiden. Häng på, roligare ju fler vi blir.
    Sedan kan man stanna kvar till cruisingen i Kramfors.
    Väl mött / Björn Nordkvist


Kommentera