Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2014-07-25 Motorveckan Lycksele

Några rader från oss som besökte Motorveckan helgen 25-27/7. Några startade från Sundsvall på fredags morgonen för att sedan sammanträffa med medlem nr 2 och 53 vid Scandic Syd i Umeå. På vägen från Umeå mot Lycksele stannade vi till för en bensträckare och glass vid lanthandeln i Granö vilket var vädligt uppskattat av kassörskan. I Lycksele besöktes motorstadion för att kolla in något som kallas för “Red hot Race” senare samma kväll var det Con Cour De charme som var lika mycket show som bil uppvisning. På Lördag efter frukost var det Yankee cars and Classic på “Gamm-platsen”. Ett verkligt naturskönt område vid Umeälven, där träffade vi likasinnade från bla Nordic Corvette klubb och folk från Street Rulers. På kvällen satt vi och drack “pick-nic” i det gröna samtidigt som cruisingen passerade framför oss. Flera av oss körde nedcabbat i närmare 80 mil och ingen hade långbyxor på sig under hela helgen. Vi badade “hejvilt” i Umeåälven vid hotellet där vi bodde, 25-26 grader i vattnet, Magnus påstod att han frös lite om fötterna, han var även orolig för sin “permanent” men även han hamnade i spat. På Söndag åkte vi “inlandet” hem och stannade bla till vid hälla-café där vi var fär 10 år sedan vid vårt 5-års jubileum. cafeét ser likadant ut idag även om är en ny ägarinna. Sammantaget är jag övertygad att alla är nöjda med resan, sällskapet och vädret. Vi ser fram mot nästa långresa med Y-vette.

Noterat av “reseledaren”

Publicerad 2014-08-13 klockan 22:15 i Utflykter och aktiviteter av Magnus Göstasson

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera