Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

2014-08-30 bilträff Hoting

Nappade på Björn Nordkvists ide om att åka till Hoting den 30/8 på deras årliga bilträff. En tillställning med ca 250 bilar i varierande skick, de flesta bilarna hade jag aldrig sett tidigare.  Ett lotteri på en mycket fräsch Volvo Amazon  (69:a?) gjorde att man blev av med en hundring. Blev en resa på runt 50 mil tur och retur med skapligt väder. Ett  vägbygge, nästan 6 mil långt, från Långsele till Hoting var dock ingen ”höjdare” det kan jag lova,  sen hittade jag inte heller några munkar att köpa, hmmmm.  Men för övrigt en trevlig träff, nya bilar och människor och en  välsmakande buffé i centrala Hoting, och för mig första gången i Hoting. Inga vägbyggen på vägen hem då jag åkte via Junsele. Bilderna speglar lite av vad jag gillade på träffen. Sören från Härnösand och hans ”regering” var också med på resan, de var nyss hemkomna från Hawaii. Nån fler än jag som är avundsjuk??……../ Mats Sillerström

Publicerad 2014-09-28 klockan 20:18 i Utflykter och aktiviteter av Magnus Göstasson

En kommentar

  1. Mats Sillerström 2014-09-28

    Tack Magnus…………/Mats S


Kommentera