Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

Söndag 15 februari, medlemsmöte

Nu är det dags för ett till medlemsmöte!

Vi tar beslut om Charlies förslag till 15-års jubileumet.

Vi träffas kl 11.30 i Street Rulers lokal i Kvissleby.

Njurundavägen 90, KVISSLEBY

Karta

Publicerad 2015-02-11 klockan 23:48 i Information och Övrigt av Jonas Bylund

2 kommentarer

  1. Hans Wennberg 2015-02-12

    Hej på er alla!

    Trevligt med ett medlemsmöte om det finns ett försla som Charlie har visat så lägg ut det på våran hemsida så att vi alla kan se hur det ser ut för det kan ju vara så att vissa inte kan komma meen ändå vill vara med och rösta.
    Hälsningar/ hasse W

  2. Mats Sillerström 2015-02-12

    Håller med Hasse W att det är jättebra med medlemsmöten, även på en Söndag, men tiden 11.30 ?? Medlemsmötena brukar ju var senare på dagen eller hur? Ok, jag var ju inte med sist, den 31 Jan kl 1200, det var kanske ett välbesökt möte. I så fall är det ju helt ok med att träffas 11.30 denna gång, ni som var på mötet då vet bäst. Tyvärr kan jag nog inte medverka denna gång heller då jag är upptagen mitt på dagen. Haré så gott allesammans / Medlem nr 2, Mats S


Kommentera