Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

15-årsjubileum fredag 26e till söndag 28e juni

Vi åker söderut till Bollnäs på fredag eftermiddag/kväll och bor två nätter på Scandic hotell. Enklare middag planeras till kl 20. Efter gemensam frukost lördag morgon blir det en utflykt med bilarna under dagen. Dagen avslutas med sen middag med underhållning på hotellet. Även på söndagen planeras det en utflykt, men utan bilar denna gång. Hemfärd planeras till tidig eftermiddag på söndag.
Klubben bjuder på måltider.

Hotellrum bokas i eget namn till specialpris.
Anmälningsavgift 200:- per deltagare.

/ Styrelsen

Publicerad 2015-02-19 klockan 22:27 i Information och Övrigt av Jonas Bylund

2 kommentarer

  1. kenneth lundgren 2015-02-21

    Tyvärr har vi inte någon Corvette längre men om vi hade haft den kvar så tror jag att vi skulle vara de 1:a att anmäla oss. Har varit på ett 10-tal Bollnästräffar och om det är något som vi nu kommer att sakna så är det dessa. Charlie kan sin sak.
    kenneth

  2. håkan håkansson 2015-02-22

    hejsan , kommer det någon info vart vi skall åka ?

    # 69


Kommentera