Y-vette Corvette Club

A Corvette club in the middle of Sweden

15-års jubileumet

Hej alla 15-årsfirande Y-vette medlemmar. Vill på detta sätt tacka ALLA som på något sätt var inblandad i det trevliga firandet i Bollnäs med omnejd. Ni har med råge kvalificerat er till att ordna en ny resa, eller nått annat trevligt,vid flera tillfällen Ett X-tra tack till Charlie (alla som var med vet vad jag menar) och till den som ordnade det fantastiska vädret. Besöket på Jim Reeves museét, specialkorven, underhållningen, båtturen på Varpen (inte en våg och solen i zenit) och alla trevliga människor mm mm var toppen. På hemresan lotsade Ingvar och hans fru oss, via Kalvstigen (en väg alla bil och mc bilintresserade känner) till Avholmsberget där vi njöt av en otrolig utsikt och gott käk. Tack från Mats och Annika

Publicerad 2015-06-29 klockan 09:10 i Övrigt av Jonas Bylund

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar om du känner för det.


Kommentera